Tudnátok nekem olyan vágó alkalmazásokat a telefonra, amiknek az alján nincs ott az alkalmazás neve? Már kerestem ilyen appot, de nem jártam sikerrel.
Fel nem fogom, hogy lehet telefonon videót vágni. A képernyő méret és az érintőképernyős irányítás teljesen alkalmatlanná teszi rá, hogy normálisan megvágj bármit.
Használj számítógépet, azon temérdek ingyenes vágóprogram van, ami nem tesz rá vízjelet.
Kedves 1. kommentelő!
Most miért kell rögtön ilyen flegmának lenni? Tudom, hogy a teljes verzió megvételével eltűnik a felirat. De tudod nem szeretnék (kb.) 1000Ft-ot csak arra költeni, hogy ne legyen a sarokban a logó. Köszönöm azért a vélemébyed/válaszod a kérdésemre.
Kedves 3. kommentelő!
Igen, szerintem se a legjobb telefonon videót vágni. Én is a számítógépet választottam volna, de a gépünk teljesen tönkre ment, és most szervízben van. Nekem pedig muszáj lenne megvágnom egy videót egy iskolai projekthez, aminek szerdára készen kell lennie. Szóval kénytelen vagyok telefonon videót szerkeszteni. És nem lenne túl szép, ha a vágóprogram neve a kész videó sarkában lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!