Miért nem indul el a gépemen a Minecraft?
Figyelt kérdés
Beírom a felhasználónevemet, kilép, de nem tölti be a játékot, nem csinál utána semmit.2018. márc. 22. 14:37
1/11 A kérdező kommentje:
Gép:
Intel Core 2 Quad Q9400
4 GB RAM
Integrált videokártya
2018. márc. 22. 14:38
2/11 ThodEE GoD válasza:
Gyenge a gép, hibásan lett telepítve a játék, más program megakadályozza a program futását, stb stb
3/11 A kérdező kommentje:
Nem lehet gyenge a gép, mert van ennél gyengébb gép amin fut, és mi akadályozná meg a futását, semmi nem fut közben.
2018. márc. 22. 14:43
4/11 DjImipapa válasza:
Ha ennyire tudod, miért a kérdés...:)
5/11 A kérdező kommentje:
Mert az előbb leírtak ki vannak zárva. :D
2018. márc. 22. 22:54
6/11 anonim válasza:
Próbáld meg egy másik verzióval ha a legújabbat használod pl. 1.10 mert nekem sem indult :D
7/11 anonim válasza:
Bocs rosszul írtam. HA 1.12 van a gépen akkor telepíts fel az 1.10 et vagy csak állítsd át 1.10 re
8/11 he84 válasza:
Az elég nagy butaság, hogy más verzióval futna, valamelyikkel meg nem. Ez nem verziófüggő, más lehet a gond. Például integrált videokártya, ez gond lehet. Mármint úgy értve gond, hogy az nagy eséllyel nem elég neki, hallottam már ilyenről, hogy ezért nem futott a Minecraft valakinél, vagy akár egyéb nagyobb ilyen téren igényesebb játék. A Minecraft-hoz kell nem integrált külön videokártya, elég RAM és jó processzor. Vagyis érdemes lenne venni a gépedbe külön videokártyát is, mert mint mondtam, hátha ez a gond és emiatt nem megy.
9/11 anonim válasza:
Enis az integralt videora tippelek...
Nekem tonkrement a videokartyam es most integraltak hasznalok,de meg a terrariat sem kepes futtatni ,mikor elvileg eleg a video memoryam..
10/11 anonim válasza:
Gyengének nem gyenge az integrált kártya, még egy GM45 chipsetbe integrált 4500MHD is képes futtatni, bár abban nincs sok köszönet. Én inkább arra tippelnék, hogy szoftveres eredetű a gond.
Én a helyedben felvenném a kapcsolatot a Mojang-al, mivel ők azért jobban ismerik a saját terméküket. Itt meg maximum akkor fogsz jó választ kapni, ha valaki már megoldotta pontosan ugyanazt a hibát, vagy ráhibázik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!