Qbittorrent seed beállítás?
Sziasztok, eddig uTorrentet használtam és ott akár 20 torrentet is tudtam egyszerre seedelni. Most váltottam az ncore javaslatára a qBittorrent-re itt azonban csak két torrentet seedel, a többinél azt írja, hogy sorban áll...
Hogy tudnám beállítani, hogy itt se 2 hanem legalább 10-20 torrent futhasson egyszerre.
Az internetem 500/200-as szóval annak elvileg bírni kellene, és eddig az uTorrenttel oké is volt.
Köszi előre is.
Beállítani (kapaszkodj) a Beállításoknál tudod. :)
Konkrétan a bit torrent menü alatt, Aktív feltöltések száma.
Természetesen azonnal a Beállítások menüt kerestem, de nincs olyan és mielőtt kiírtam átnéztem az összes menüpontot de nem találtam olyat, hogy feltöltések száma.
Ezek a menüpontok vannak:
Fájl, Szerkesztés, Nézet, Eszközök, Súgó
De hála az első hozzászólónak, akik anélkül próbált segíteni, hogy lekezelt volna, megoldódott.
Első vagyok, valóban van ilyen beállítás, ott az alapértelmezett 3, de ezt feltolhatod kedved szerint.
Alt+o billentyűkombinációval meg tudod nyitni a beállításokat és ott bal oldalt lesz egy olyan hogy bittorrent, azon belül a torrent ütemezésnél van a maximális fel illetve letöltések száma.
Nagyon szépen köszönöm mindkettőtöknek, így már megtaláltam, korábban sajnos csak a "Kapcsolatok"-nál néztem és abba 500 volt a maximum, így nem értettem, hogy miért csak három megy fel egyszerre.
De így már beállítottam és ahogy látom oké minden.
Még egyszer köszönöm, szuperek vagytok, mentek a zöld kezek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!