Windows XP aktiválás?
Lejárt a 30 nap aktiválási idő és kéri hogy aktiváljam, megcsináltam csökkentett módban azt hogy a registry editorban átírtam az OOBETimer t és amikor bejelentkezem akkor rányomok hogy aktiválni szeretném , és kijön az aktiválási ablak, hogy A Windows már aktiválva van. A kilépéshez kattintson az OK gombra., ha rákattintok akkor kijelentkezik és megint megkérdezi hogy aktiválni szeretném e.
Valami segítség??? Volt már egyszer ilyen sikerült is megcsinálni ugyan ezzel a rendszerrel(ugyan azzal a telpítővel) ugyaezzel a géppel.
1. Kattints a Start-ra, és nyomd meg a futtatást
2. Írd be, hogy “regedit”, majd kattints az OK-ra
3. Navigálj el ide: “HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindows NTCurrentVersionWPAEvents”, és a jobb oldalon keresd meg az “OOBETimer” bejegyzést, és kattints rá kétszer.
4. Töröld ki az összes értéket, majd írd be a következőt:”FF D5 71 D6 8B 6A 8D 6F D5 33 93 FD”
5. Okézd le
6. A bal oldali panelen kattints jobb gombbal a WPAEvents-re, majd az Engedélyekre, válaszd ki a “SYSTEM” opciót, majd “Teljes hozzáférés megtagadása”-t
10. Okézd le, majd indítsd újra a gépet.
Nem szerettem volna újratelepíteni, de megoldódott a probléma.
Ezt csináltam: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!