Lehet bármilyen problémám abból, hogy a Windows 10 1507-es verzióját használom?
Figyelt kérdés
Probléma alatt azt értem, hogy driverekkel és egyéb dolgokkal. Személy szerint nem érzem akkora súlyos dolognak, tekintettel arra, hogy még valaki a 7-et használja, ami azért mégsem 10. Ez viszont az, csak régebbi verzió. Egyszerűen túl sok nekem, amit a mostani verzióba és az előzőbe is belepakoltak. Értem én, hogy haladni kell a korral, és mivel ez az utolsó Windows, ezért ebbe mindent bele kell pakolni, hogy univerzális legyen. De pont ez a gond vele. A 1507 és a 1511-es verziók nagyon jók voltak és jók is.
De azért mégis szeretném, ha egy tapasztaltabb felsorolná, hogy milyen gondokkal számoljunk, ha egy, már nem támogatott rendszert használunk.
#Windows #frissítés #operációs rendszer #rendszer #driver #fejlődés #Microsoft #innováció #haladás #Windows 10
2018. márc. 19. 16:54
1/5 anonim válasza:
Nem lehet probléma a driverekkel, mivel a rendszer marad Winsows 10. Egyedül a képességét bővítik, a támogatásnak nem szabadna változnia. Neked pedig érdeked hogy mindig az utolsó frissítést használd, mert abban vannak naprakészen javítva a biztonsági hibák, amikkel mások visszaélhetnek.
2/5 A kérdező kommentje:
Igen, a fő dolog, amin rágódtam, az a biztonság. De azzal meg úgy voltam, hogy aki akar, a legújabb használata közben is ugyanúgy leolt még Internet Security és Malwarebytes mellett is.
2018. márc. 19. 17:54
3/5 AntZ válasza:
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Lehet, hogy nem lesz ebből variálás, aztán megy fel a legújabb.
2018. márc. 23. 00:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!