Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Wordben, hogyan lehet beállíta...

Wordben, hogyan lehet beállítani, hogy csak a cím utáni első bekezdés első sora ne kezdődjön beljebb, azonban ezt követően az összes bekezdés első sora kezdődjön beljebb picit?

Figyelt kérdés
és persze a következő cím után ismét ugyan így, az első bekezdés első sora nincs beljebb, viszont az összes többi bekezdés első sora ezután beljebb lesz picivel
2018. márc. 16. 18:50
 1/4 anonim válasza:
100%

A bekezdés menüpontban az Első sor, ha ez nem, akkor a Függő sor. (Néha keverem).

Remélem tudtam segíteni,

Szép estét!

2018. márc. 16. 19:14
 2/4 A kérdező kommentje:
és ezt kézzel külön be kell állítanom minden egyes első bekezdés első sornál? mert most úgy van beállítva h minden bekezdés első sora beljebb kezdődjön.
2018. márc. 16. 19:23
 3/4 anonim válasza:
100%
Annyira nem vagyok benne a témában, de úgy tudom, hogy minden bekezdésben bekell állítanod.
2018. márc. 16. 19:33
 4/4 A kérdező kommentje:
Ok, köszi szépen :)
2018. márc. 16. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!