Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Rufus 2.18 lassú másolás?

Rufus 2.18 lassú másolás?

Figyelt kérdés

A fent említett verziószámmal a program már 3 és fél órája nyomja, és még mindig csak 48%

4 gb -os Win 10 telepítőt másolnék pen-drive -ra, olvastam, hogy dugjam át 3.0 -ás portba, átdugtam.. (mert másodjára is megpróbáltam, akkor is fél óra alatt 2% -ot töltött)

Második próbálkozásnál közbe másoltam a fájlaimat másodlagos partícióra, és 11gb -ot 13 perc alatt átmásolt, de ezzel a 4gb -al meg szenved.

2018. márc. 16. 13:53
 1/6 anonim ***** válasza:
A kínai pendrive az ilyen. Occsó meg lassú...
2018. márc. 16. 13:54
 2/6 anonim ***** válasza:

Az még hagyján, hogy lassú, de valószínűleg jó sem lesz. Linux-ot számtalanszor csináltam vele, de Windows-t még nem sikerült. Ne kérdezd meg miért nem, a linux ISO-k mindig működtek....

[link]

Ezzel csináld meg szerintem.

2018. márc. 16. 13:57
 3/6 anonim ***** válasza:
minden win pendriveomat rufussal csinálom, usb3-on megvan pár perc alatt
2018. márc. 16. 14:13
 4/6 anonim ***** válasza:
Én nem tudom, soha nem jött még össze, hogy működjön rendesen... Nem tudom miért... amikor telepítenék róla, mindig van valami gebasz. A MS programmal készültek hibátlanok.
2018. márc. 16. 14:17
 5/6 A kérdező kommentje:
Megvan a probléma. Véletlenül a Windows to go -ra nyomtam, ami az egész rendszert másolta volna (280 gb) egy 8gb -os pendrive -ra.. és ahelyett, hogy szólt volna elfogyott a hely, csak nyomta tovább...
2018. márc. 16. 15:32
 6/6 anonim ***** válasza:

". és ahelyett, hogy szólt volna elfogyott a hely, csak nyomta tovább..."

Na ez azért gáz. MIndig szól ha nincs hely mert akkor nem tud tovább másolni. Eleve a másolás kezdetekor reklamál. Lehet, hogy a pendrive-od is olyan 2TB-os hamisítvány...

2018. márc. 16. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!