Rufus 2.18 lassú másolás?
A fent említett verziószámmal a program már 3 és fél órája nyomja, és még mindig csak 48%
4 gb -os Win 10 telepítőt másolnék pen-drive -ra, olvastam, hogy dugjam át 3.0 -ás portba, átdugtam.. (mert másodjára is megpróbáltam, akkor is fél óra alatt 2% -ot töltött)
Második próbálkozásnál közbe másoltam a fájlaimat másodlagos partícióra, és 11gb -ot 13 perc alatt átmásolt, de ezzel a 4gb -al meg szenved.
Az még hagyján, hogy lassú, de valószínűleg jó sem lesz. Linux-ot számtalanszor csináltam vele, de Windows-t még nem sikerült. Ne kérdezd meg miért nem, a linux ISO-k mindig működtek....
Ezzel csináld meg szerintem.
". és ahelyett, hogy szólt volna elfogyott a hely, csak nyomta tovább..."
Na ez azért gáz. MIndig szól ha nincs hely mert akkor nem tud tovább másolni. Eleve a másolás kezdetekor reklamál. Lehet, hogy a pendrive-od is olyan 2TB-os hamisítvány...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!