Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van egy jó (legalábbis szerint...

Van egy jó (legalábbis szerintem az) játékötletem PC-re, de nem értek sokat a programozáshoz. Hogyan lehetne megoldani?

Figyelt kérdés

Van valami mód arra hogy valaki megprogramozza nekem vagy felejtős?

A válaszokat előre is köszi.

2018. márc. 14. 19:49
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Hát igazábol erre számítottam sajnos.

10 millió körüli pénzem erre sose lesz(de nem is fizetném ki). Már csak arra van esélyem hogy pár ismerősöm jó eredménye befejezi a szakma tanulását, talán ők majd segítenek benne.

2018. márc. 15. 07:11
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem fog megvalósulni. Egy játékot elkészíteni már rég nem egy-két emberes feladat, hanem egy több tíz vagy akár több száz fős csapat akár több éves munkája.
2018. márc. 15. 07:25
 13/16 anonim ***** válasza:
#11 Írni sem tudsz, mit tennél hozzá a produktumhoz?
2018. márc. 15. 07:59
 14/16 anonim ***** válasza:
#11: Nyilvánvaló. Én is szívesen dolgoznék valami random ismerősömnek ingyen pár száz/ezer órát.
2018. márc. 15. 08:58
 15/16 anonim ***** válasza:
#12 Igazából, pont ellenkezőleg, ha valamikor, akkor ma adottak a körülmények, hogy valaki akár egymaga lefejlesszen egy játékot. Technikai oldalról bőven el vannak látva az emberek lehetőségekkel, a digitális terjesztőplatformok, mint a Steam jóformán nullázzák a kiadási költségeket, és az internet, a streamerek, és az online tartalomgyártók korában a marketing sem egy húzós téma. Nem egy, nem két játék ért el AAA stúdiókat megszégyenítő sikereket, amelyek mögött csupán egyetlen, vagy egy maroknyi ember állt. Nem véletlenül szoktam mondani, hogy az indie fejlesztők aranykorát éljük.
2018. márc. 15. 13:24
 16/16 anonim ***** válasza:

"pár ismerősöm jó eredménye befejezi a szakma tanulását, talán ők majd segítenek benne."

"de nem is fizetném ki" !

Azt értem, hogy balekokat keresel, akiket kihasználhatsz, de még azt is rosszul csinálod.

Az sem világos, hogy magadnak akarod elkészíttetni a játékot, vagy eladásra. Ahogy látom, sehol nem írtad, hogy üzleti céllal akarnád, csak azt, hogy jó játék lenne, és hogy valaki megcsinálhatná neked.

2018. márc. 15. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!