Linux törlése. Hogyan?
Figyelt kérdés
Vettem egy HP típusú számítógépet. Op.rendszer nélkül kértem, de Linux van rajta és semmimyen foemában nem tudom letörölni. Windowst szeretnék rá tenni, de semmilyen formában nem engedi. A CD-t mintha be sem olvasná, USB dettó. Boot be van állítva, de így sem indul. Ötleteket, segítséget várok.2018. márc. 14. 08:11
1/4 P.O.C. 

válasza:

Linux alól nem is fog semmilyen Windows alapú szoftver elindulni, így a Windows telepítő sem.
Be kell boot -oltatni Windows a telepítőlemezről, le kell törölni a merevlemezről az összes partíciót, majd új Windowsos partíció(ka)t kell létrehozni.
2/4 anonim 

válasza:

Ha a boot be van állítva, akkor bootolna a CD-ről. Tehát vagy nincs beállítva vagy nem bootlemezt tettél be...
3/4 anonim 

válasza:

HP? Azokon ha jól tudom egy teljesen használható Suse Linux szokott lenni. Mi olyanra használod a gépet, ami nem megy Linux alatt?
4/4 A kérdező kommentje:
Igazatok volt... nem volt jó egyik pendrive se és a lemezek sem... :D
2018. márc. 14. 19:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!