Miért lesz életlen egy video fájl, ha vágás és összeillesztés után lementem?
Adott 2 db filmrészlet, aminek nem egyforma hosszú a mérete. Szükségem lenne rá, hogy 2 egyforma hosszúságú video fájlt kapjak, ezért a Neri Vision-el megvágtam és másképp összeillezstettem. De mindig életlen lett. A kimeneti formátum volt AVI, MPEG I., MPEG II és MP4! DE mindig éltelne lett, kivéve, amikor valahogy az egyik konvertálásnál egy nagyon nagy méretű ( 71 GB) lett a mérete. Az éles . s az eredeti AVI is, aminek pedig 1,34 GB a mérete. Az utóbbi a hosszabb, amiből kivágtam.
Érthetetlen számomra, hogy mitől lesz átalakítás után egy video éles vagy életlen!!!
Kérlek, adjatok tanácsot, de "csak" egy informatikához kicsit értő szőke nő vagyok!! :) Szóval emberi nyelven írjatok, amit meg is értek.
Köszi előre is!!!!
A felbontáson kívül a kép minőségét befolyásolja egy adott képkockára (illetve egy másodpercnyi képkockákra) jutó adatmennyiség (bitráta) értéke is.
Ha túl kicsi (pl. 1000 Kbit/sec alatt), akkor kockás és életlen lesz a felvétel, - ha nagyon nagy (8000-10000 Kbit/sec felett), akkor meg sok helyet foglal a video.
Meg kell találni a megfelelő értéket - általában próbálgatással, - de rá is kereshetsz:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!