Hogyan tudnám vissza telepíteni a windows áruházat?
Elikvastam jó pár oldalt már elve de mindig ugyanabba a problémába jutok. "A powershell-t futtatom windows 10-en és beírom ezt: Add-AppxPackage -register “C:\Program Files\WindowsApps\Microsoft.WindowsStore_11706.1002.9.0_x64__8wekyb3d8bbwe” –DisableDevelopmentMode" de kiirja ezt az üzenetet: "Add-AppxPackage : An invalid manifest file name was passed to this function. This file must be named AppxManifest.xml
At line:1 char:1
+ Add-AppxPackage -register “C:\Program Files\WindowsApps\Microsoft.Win ...
+ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
+ CategoryInfo : NotSpecified: (:) [Add-AppxPackage], ArgumentException
+ FullyQualifiedErrorId : System.ArgumentException,Microsoft.Windows.Appx.PackageManager.Commands.AddAppxPackageCo
mmand"
és nem tudom mit tegyek. Megnéztema windows app mappát és van vagy 4 mappa az áruház nevével csak mindegyiknek más a neve (verzió ügyileg) és némelyikbe alig van pár elem. Mit tegyek? (win.10 64-bit)
Futtasd ezt rendszergazdai powershell-ben:
Get-AppxPackage -AllUsers| Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml”}
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!