Hogyan kell a Microsoft Word 2016-ban a billentyűkkel egy képet széthúzni?
Két problémám merült fel:
1. ahogy írtam, szeretném széthúzni, nyújtani a képet a billentyűk segítségével. (Azt tudom, h a nyilakkal lehet tolni. de nyújtani?)
2. aztán ugyanígy a széthúzással kapcsolatban: ha mondjuk széthúzok egy A4-es méreten egy képet úgy, hogy mondjuk a képnek a jobbszélét túlhúzom a lapról, tehát lelóg, és elengedem az egeret, akkor a kép jobb széle eltűnik, és ha még mindig akarnák nyújtani rajta, nem tudok, mert eltűnik a képek szélein található kis kör jel, amire ha ugye hosszan rányomok, tudom vele nyújtani a képet. Ilyen esetben, ha túlhúztam egy képet, és még nyújtani akarnám jobbszélen, csak azt tudom csinálni, hogy újra beviszem a képet az A4-es határ keretein belül, és így már újra látszódik a kép szélén a kis kör jel.
Hogy tudom elérni azt, hogy az ilyen lehetőségek és segédvonalak (a kép virtuális széle, kis kör a nyújtáshoz és a forgatáshoz) akkor is látszódjanak, ha lelógattam (túlnyújtottam) a papírról a képet?
(persze ha van a nyújtásra gomb is, mint ahogy a kép tolására, akkor ez a probléma megoldódik).
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!