GTA Online-ban mennyi a kezdő összeg, mindenki ennyit kap elsőre?
Figyelt kérdés
Kb. egy hónapja megvettem a GTA 5-öt és rögtön az elején kipróbáltam az Online részt. Csak megalkottam a karakterem, mentem pár versenyt, aztán átléptem story módba és inkább arra feküdtem rá. Most egy hónap után megint felmentem Onlinera és a karakter formáló menübe dobott be, pedig azt már megcsináltam. Amikor kiléptem a menüből kiírta, hogy a Rockstar ad 400ezer dollár összeget a kezdéshez. Megnéztem, és tényleg 510k volt a bankszámlámom (nem tudom, hogy a + 100k hogy került oda) + 16k kézpénz. Rögtön vettem belőle házat.
Az Online mindenkinek ilyen nagy kezdőösszeget ad? Vagy ez csak valamilyen glitch volt?
2018. márc. 4. 22:42
1/1 anonim válasza:
Azért adott, mert nemrég Valebtin nap volt..Aki Feb.16-tól játszott a GTAval az kapott pénzt..Én pl. Kaptam 1.350.000-t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!