Fájlok visszanyerése Windows 10 újratelepítés után?
Figyelt kérdés
Telepítés előtt ami az Asztalon volt lementettem, de kiderült, hogy mindenből parancsikont csinált csak a külső HDD-re, így minden eltűnt ami az asztalon volt. Telepítésnél meg formáztam a C-t. Nincs valami módszer amikkel a régi asztalon lévő dolgokat vissza tudnám nyerni?2018. márc. 4. 16:17
1/4 Derwer válasza:
Azoknak annyi.
Már szinte biztosan felül írtad őket, így esélytelen.
2/4 Lajos54 válasza:
Valószínű, hogy az asztalon (is) csak a parancsikonok voltak. Igazából nem onnét kellett volna menteni, hanem a fájlok tényleges helyéről. De ezt most már úgyis tudod.
Formázás után már nem sok az esély, főleg, ha nem gyorsformázás volt. Persze meg lehet próbálni különböző törölt fájl helyreállító programokkal, de ne várj sokat tőle. Előfordulhat, hogy talál valamit, de még mindig kérdés, hogy működni is fog-e. Egy kevés esély van talán, ha a meghajtónak egy másik részén voltak a fájlok, mint ahol a Windows van. Akkor talán nem lettek felülírva.
Ha viszont tényleg az asztalra voltak mentve (bár nem értem, miért), akkor kevés az esély.
3/4 anonim válasza:
Recuva mély vizsgálattal. Recuva - Portable változatot letöltöd a D-re, és onnan futtatod. Ha talál valamit, akkor a D-re irányítsd a visszaállítást egy mappába. Nagyon kicsi az esély.
4/4 A kérdező kommentje:
Értem, azért köszönöm. Nem csak parancsikonok voltak eredetileg is, oda voltak mappák létrehozva, fájlok lementve, és azokból csinált parancsikonokat valahogy. Nem nagyon értem én se, hogy mért. Sokszor telepítettem már újra, rutinszerűen mentem le a dolgokat C-ről, sose találkoztam még ilyennel. :( Legközelebb jobban meg kell nézni, nem a szokásokra hagyatkozni.
2018. márc. 4. 20:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!