Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Melyik az a program?

Melyik az a program?

Figyelt kérdés
Videósoknál láttam, hogy amíg veszik fel kamerával a videót, a kamera képét nézik tableten. Melyik ez a program, és mi kell a használatához?

2018. márc. 4. 12:37
 1/3 anonim ***** válasza:

Ez kamerafüggő. Ha a kamerádhoz van olyan program, csak akkor tudod nézni. Ha a kamerád wifis akkor le kell töltened valamit.

De ha leírod a kamerád típusát, akkor egy kicsit bővebben tudok neked segíteni.

2018. márc. 4. 14:09
 2/3 A kérdező kommentje:

Még nincs, épp a beszerzésén gondolkodom. Tudsz valamit ajánlani?

Esetleg ha telefonnal (Samsung Galaxy A5), akkor nem feltétlen szeretnék kamerát venni. A telefonra van ilyen program?

Válaszod előre is köszönöm

2018. márc. 4. 14:16
 3/3 anonim ***** válasza:

Telefonról szerintem nem lehet tabletre “átvetíteni” a képet. Kamerából meg amelyik neked bejön legyen akár sima vagy akció. Nem nagyon tudok javasolni mert nekem csak akciókamerám van, de azt már nem nagyon lehet kapni.

De ha linkelsz valamit akkor tudok segíteni, hogy képes-e a kamera képet wifin kivetíteni.

2018. márc. 7. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!