Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan másolhatom fel usb re...

Hogyan másolhatom fel usb re az az eggy mappát?

Figyelt kérdés

Ubuntu iso fájlt letöltöttem és a tartalmát akarom az usb re rakni de egy fájlt nem rak rá azt írja hogy:

Filesystem does not support symbolic links

Kerestem rá megoldást a neten találtm is de azokat nem értem nekem egy nagyon leegyszerűsített magyarázat kéne hogy mit csináljak. Most Xubuntu van fent nekem.

Kérlek segítsetek.

2018. márc. 3. 23:01
 1/2 A kérdező kommentje:
Vagyis azt írja hogy a fájlrendszer nem támogatja a szimbolikus linkekekt gondolom az usb re gondol ami fat32 de akkor hogyan rakjam fel usb ről a ubuntut ha nem lehet ez miatt rámásolni az adatokat?
2018. márc. 3. 23:36
 2/2 anonim ***** válasza:
Az iso fájlokat csak spéci szoftverrel lehet usb-re írni. Xubuntura nem tudok ilyet (biztos, hogy van), de Windowson a Rufus nevű programmal tudod ezt megoldani.
2018. márc. 4. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!