Egy kb.2GB-s videóból kivágni 10 percet?
Tudna valaki segíteni, hogyan tudok kivágni egy majdnem 2GB-s videóból kb. tíz percnyi anyagot?
OpenShot Video Editorom van, de nem igazán tudom kezelni.
ClipChamppal próbálom még de egyelőre az se viszi.
Nagyon rozoga gépem van és nem is értek ehhez. Egy sokkal rövidebb videót meg tudtam vágni, de ezt a mérete miatt nem sikerül.
Akár fizetek is érte annak aki megcsinálja nekem, privátban jelentkezhet aki segít.
Köszönöm!
Ennél egyszerűbb program az Avidemux:
Sajnos nem tudom telepíteni, nem tudom hogyan kell futtatni. "„avidemux_2.7.0.appImage.par2” nem jeleníthető meg", ezt írja ki. Tényleg hülye vagyok hozzá.
Ezért is keresek olyasvalakit inkább aki meg tudná vágni a videómat. Még fizetek is érte valamennyit.
Nem kell még telepíteni sem.
Ha újabb Linuxod van, letöltöd .appimage formában, futtathatóvá teszed és futtatod.
64 bites rendszer esetén a 2.70-es legfrisebb verzió:
letöltöd a mondjuk az Asztalra, nyitsz egy parancssort/terminált/konzolt, belépsz az Asztal könyvtárába az alábbi paranccsal:
cd ~/Asztal
majd futtathatóvá teszed:
chmod u+x ./avidemux_2.7.0.appImage
végül futtatod:
./avidemux_2.7.0.appImage
32 bites rendszerhez:
hasonló az eljárás, mint a fenti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!