Milyen programmal csinálták a rajzokat ebben a klippben?
Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=2YllipGl2Is
És nem csak a rajzot, hanem úgy minden klassz effektet.. :D ?
2018. márc. 2. 21:55
1/3 tabaki válasza:
Csak feltételezem, hogy Adobe After Effects-szel, az efféléket azzal szokták... de a Blender is alkalmas rá, meg meg általában tetszés szerinti videószerkesztő+képszerkesztő kombóval is kísérletezhetsz. Egyébként pedig szokás szerint nem értem, hogy miért egy programnévtől reméled a megváltást: A program semmit sem csinál a te tudásod nélkül. Tudsz animálni? Ha igen, egy rakás programmal összetákolhatsz ilyesmit. Ha nem, akkor a világ legjobb programja sem tesz képessé rá. Tanulj.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem tudok animálni, nem is csináltam soha, csak kiváncsi voltam a nevére
2018. márc. 5. 13:50
3/3 tabaki válasza:
Nincs "a" neve. Ezek általános feladatok, amelyeket sok programmal, sokféle módon meg tudsz oldani. Egyszerűen a te gondolkodásod jár tévúton, amikor azt hiszed, hogy a szerkesztés kész effektek közül való válogatást jelent. Pedig nem úgy van, hogy piros trollfejet, lézerszemet, lángoló cipőt az egyik programmal csinálhatsz, ha viszont lepkeszárnyat, olvadó füleket vagy fűszoknyát akarsz, az meg csak a másikba van beépítve -- ezt pusztán a buta emberek számára gyártott primitív appok átkos agyzsibbasztó hatása hiteti el veled. De remélem, csak ideig-óráig: Te többet érdemelsz, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!