Nagyon olcsón eredeti Windows?
Néhány helyen láttam, hogy 7-10 ezer forintért van eredeti Windows (pl. Kinguinon). Ezek ugye elektronikus kulcsok. Ezeket hol kell beaktiválni?
Ezek az oldalak és kulcsok mennyire megbízhatóak?
Nincsenek elektronikus kulcsok.
Egy hosszú karaktersorozat van, amit a megfelelő helyre be kell írni.
Én még nem vettem sehonnan így, de kíváncsi vagyok, hogy MAGYAR windózhoz is lenne-e.
Igen, arra gondoltam (betűkből és számokból álló, hosszú kód (eredeti 8.1-em van, és onnan tudom csak)). :)
Itt van egy link: www.kinguin.net/software-deals...
És itt van egy másik is: www.sov24.hu/operacios-rendszerek/18-windows-10-pro-32bit-64bitkey-olcson-operacios-rendszerek.html.
A 2. linken a Windows 10 Pro az magyar nyelvű is, de a másikat nem tudom. Szerintetek? :)
Rendben, köszönöm, ezt nem tudtam. :)
Viszont azt még mindig nem mondta meg senki, hogy mennyire megbízhatóak ezek a kódok/oldalak...
Én 50 000 Ft-ért vettem kb. 2 éve a 8.1 Pro-t (OEM, CoA), ezeken az oldalakon meg fillérekért lehet kapni Windows-t.
Szoftver újrahasznosítása? Ilyenről még nem hallottam, elmondaná röviden valaki, hogy ez mit jelent?
Az utolsóhoz szólok... Hova kell a kódot beregisztrálni? :)
Ez annyit jelent, hogy egy szoftver több gépre is telepíthető. De van, aki egyre feltette és tovább nincs rá szüksége. Attól az még nem illegális.
Én ezt vettem meg. Aztán frissitettem 8.1-re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!