Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Egy rendezvényen van pl a b c...

Egy rendezvényen van pl a b c kamera és a kivetítőn amin az elő kamera képek jelenek meg. Az a kérdés hogy van-e ra valami megoldás, hogyan/ mivel lehet az elő kamera képeket ide oda váltogatni?

Figyelt kérdés

2018. febr. 26. 17:23
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem egyszerűbb a b és c képét felezni egy nagyobb monitoron?

Vagy pedig vki váltogatja a felvevőnél, annyira nem értek ehhez csak gyorsan átfutottam.

Drágább felvevők ezt a váltogatást szoftveresen tudják.

2018. febr. 26. 17:32
 2/5 anonim ***** válasza:
Ja bocs! Látom ez nem is megfigyelő rendszer! :D Na bakker! :D
2018. febr. 26. 17:33
 3/5 anonim ***** válasza:

Videokeverő

[link]

2018. febr. 26. 17:36
 4/5 anonim ***** válasza:
De egyébként ha a pc-be van egy speciális videó kártya amin videó jel bemenetek vannak, akkor azt a jelet egy vki a pc-n tudja váltogatni a kártya szoftverével (így gondolom), a kijelzőre való megjelenítsek megfelelően.
2018. febr. 26. 17:36
 5/5 anonim ***** válasza:

EUROVIDEO 8 csatornás PC-s PCI digitalizáló kártya analóg kamerához a vaterán láttam egyet.

Ez 8 csatornás analóg jelbemenettel.

A pc-n pedig tudod váltogatni a szoftverébe, ettől olcsóbban sztem nem lehet megoldani.

[link]

Hangcsatorna is van rajta de nem látom hogy 1 vagy kettő..

2018. febr. 26. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!