Okoz-e galibát két vírusírtó?
Figyelt kérdés
Az ESET nod 32 8-as vírusirtóm állandóan pánikol, hogy nem vagyok védett, cseréljem újra, de a felhasználónevem elveszett, csak a jelszó van meg, és letöltöttem egy ingyenes AVAST-ot. Egyáltalán mit tud egy free AVAST? Távolítsam el?2018. febr. 22. 15:02
1/6 anonim 

válasza:

Okoz galibát, ha két vírusirtó van egy gépen.
2/6 anonim 

válasza:

Nincs gond az Avasttal, az is jó vírusirtó, bár az ESET népszerűbb.
3/6 anonim 

válasza:

Nem jó ötlet két víruskergető egyszerre, mert összeakadnak, lelassítják a gépet.
4/6 anonim 

válasza:

1 Az "ESET nod 32 8" elavult. Már 11-es verziónál járnak:
2. Az Avast ingyenes védelme egy szinten van az Eset védelmével:
3. Két vírusirtó párhuzamos rezidens védelme felesleges, csak lassítják a rendszert.
Esetleg szoktak olyat csinálni, hogy néha - több szem többet lát alapon - végigfuttatnak más önálló (stand-alone - szóval nem permanensen feltelepített) vírus-/egyéb kártevőkeresőt az állományokon (akár csökkentett módban vagy külön Live rendszerről indítva, hogy az estleges fertőzés ne fejthesse ki a hatását).
5/6 anonim 

válasza:

Különböző céllal esetleg lehet értelme, tehát pl. egyik vírusvédelem + másik anti-malware.
Amúgy nem szerencsés ugyanolyan funkciójú védelemből kettőt egyszerre futtatni.
6/6 anonim válasza:
Nekem a haverom mondta hogy 2 vírusirtó összetud akadni. És nem fognak figyelni a vírusra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!