Az fps a felére esett a játékban - mi a francot csinált a fejlesztő?
kedvenc online játékom nagy frissítést kapott, mely röviden: lot of bug fixes and major graphic improvements.
HOgy ez mit jelent azt nem tudom mert én a világon semmi graphic fejlődést nem látok nem lett semmi szebb részletgazdabb.... biztos az én szemem a rosssz (meg a több száz fórumozóé is, akik ugyanezt írják amit én)
Na de amit látok!!!! Azonos hardver semmi se változott. Eddig a játék röhögve produkálta a 60+ fps-t.
Most jó ha 40 fps megvan. Szaggat mint állat. A játék összes beállítása high ahogy eddig is.
Már le kell vegyem az árnyékot a felhőket stb és így sincs... meg a 60 fps. Eddig minden fenn volt.
MI a francot csináltak a fejlesztők?????
Egy pöccre működő gameből csináltak egy szaggató szart?
felhúztam. Sőt le se vettem.... le is írtam....
A játék összes beállítása high ahogy eddig is.
ennyi.
nálam alap hogy minden mindig high. nem szarozok.
gondoltam rá de nem.
honnan tudom? hogy X másik játék is van fenn és azok futnak ahogy eddig.
de állítólag jön egy "patch". hibajavítás a hibajavításra....
jól megy valami aztán elcsesszük és aztán veszettül dolgozunk azon hogy kijavítsuk a javítást és eredmény? sok munka és idő után a game olyan jól fog futni ahogy eredetileg... hurrá.
nem lett volna jobb semmit se csinálni?
#4 dehogynem.
Ebben az esetben. De azért szerencsére távol állsz a döntéshozastol egy fejlesztési területen. Így marad a fejlődés és az innováció, az elkerülhetetlen zsákutcákkal.
" De azért szerencsére távol állsz a döntéshozastol egy fejlesztési területen. "
Hát nem nekem kell egy rakat lóvét visszacsengetnem a gyártói refund program keretében a csalódott és dühös usereknek...
És ki tudja hány olyan user lesz aki végleg hátat fordít a játéknak és nem fog többet premium fiókot meg dlc-ket venni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!