Létezik olyan zene letöltő program ami nem írja ki egy 3 perces videóra hogy túl hosszú?
Figyelt kérdés
ha tudtok egy jó zene letöltőt akkor linkeljétek már be léci mert amiket én használtam már szarok.2018. febr. 20. 09:42
2/5 DjImipapa válasza:
Zeneletöltő, és videó.... nem túl logikus a kérdésed:) az első válaszadónak üzenem, nem jó a link:)
Kérdező: 3 percesre nem szokta kiírni...
Használatos nálam egy jól működő videóletöltő, ami konvertál is a letöltés után....
3/5 DjImipapa válasza:
Elvileg ez is jó...: [link]
4/5 anonim válasza:
uTorrent. Nekem még soha nem írt ki ilyen üzenetet. 😁
5/5 anonim válasza:
Masodik valaszolonak uzenem hogy jo a link csak a (pont) helyett .-ot irj ;) ez nem youtubeos hanem beirod a zenet Eloado - Cim formatumban es kidob mp3 talalatokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!