Microsoft hamarosan minden crackelt Windowsnál ki fogja írni hogy aktiváljuk?
Itt vannak a cikkek:
Tagja vagyok facebookon a Windows 10 csoportnak, és ott linkelték a csoportba a kettő cikket, és ezt írta le kettő ember.
Azoknak, akik még mindig azt hiszek, hogy a kalóz Windows rendszereket legalizálta a Microsoft. Aki nem legális, warezolt Windows-t és egyéb MS terméket használ, jobb ha elkezdi a vásárlást :)
Csak megjegyzem, hogy a kalóz Windows 7/8 rendszerre telepített Windows 10 nem lett legális.
Videó:
Mindenki Windows 7/8 rendszerről lehetett ingyen frissítéssel aktiválni a Windowst 10-t.
Akkor most mindenkinél kéri majd szép lassan hogy aktiváljuk (nálam is)?
Windows 7 rendszerről frissítettem a Windows Loader 2.2.2.
Szerintetek akkor hamarosan meg kell vegyem a Windows 10?
Vagy térjek át akkor Linuxra?
Aktiválás nélkül is jó a win10 (az egyéb korlátozások ugyanis könnyen megkerülhetőek), szóval nem kell azt szerintem aktiválni - bármeddig használható...
Amúgy a korábbi tartós aktiválás nem fog törlődni (frissítés esetén), de ha valakinek direktbe van fenn aktivátor - azt lehet lelövi a defi vagy valami, előbb utóbb.
Na most ezek a pico, mst, és társai amúgy is csak meghatározott ideig aktiválnak - szóval ha törlődnek.., előbb-utóbb lejár az idő, és megszűnik az aktiváltság...
(Viszont sosem értettem minek ilyen veszélyes programokat felrakni a gépre amikor parancssorból is könnyedén aktiválható 180 napra, és bármikor korlátlanul megújítható - persze az sem legális, de legalább nem rizikós...)
# 11: Milyen korlátozások vannak a Win10-n nincs aktiválva?
Ha jól hiszem Windows 7-n néha újra indul a gép, és feljön egy ablak hogy aktiváljuk.
"..akkor ezt nem törölhetik?,,
Szerintem neked nem - mivel a daz loader végleges aktiválást csinál (ugye a 7 ben..) - amit aztán megörökölt a 10-es.
De kipróbálhatod hogy megnézed.., parancssorba írd be hogy: slmgr/xpr
Most ha e-mail címmel vagy bejelentkezve, akkor már hozzárendelte a korlátlan aktiválási jogot is - ezt nem fogják törölni.
Még ha újratelepíted is, a szinkronizálás miatt vissza fog aktiválódni...
Jelenleg nincs olyan hogy az microsoft e-mail címeket vizsgálna át.., hogy vajon eredeti-e a lisenc!
Az lehet amit pl Vendi is mondott hogy megtalálja az aktivátort, és törli. De nálad nincs ilyen (vagy ha ott maradt a daz nyoma, azt nyugodtan törölheti is - tök mind 1).
"Milyen korlátozások vannak a Win10-n nincs aktiválva? ,,
Szinte semmilyen! Nagyon apró dolgok.., pl másképp lehet hátteret beállítani.
Amúgy nem ugrál semmilyen ablak, nem számol vissza semmi, és bármeddig használhatod a windows-t!
"Nekem Windows 7 rendszerről frissítettem a Windows Loader 2.2.2 akkor ezt nem törölhetik?"
Ha kikapcsolod a frissítéseket,majd magadnak felrakod a kritikusakat külön (pl.:WannaCry,Petya biztonsági frissítések),akkor az életbe nem fog csesztetni semmiért a Win7.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!