Hogyan tudnék vállalati PC-n felhasználóként virtuális XP-t futtatni?
Figyelt kérdés
A problémám, hogy a vállalati gépemen Win7 fut, én viszont használni szeretnék XP-s programokat, melyeket egyrészt XP-re terveztek, másrészt a céges oprendszerbe fel sem tudom installálni User-ként.
Portable Virtualbox-ot próbáltam, de sajna hiába van pendrive-on, rendszergazdai jogosultságokat kér a futáshoz.
2018. febr. 17. 14:26
2/4 anonim válasza:
Szépen elmész a rendszergazdihoz, és elmondod mit akarsz és miért, ő meg vagy megcsinálja neked vagy nem. De pontosan ezért nincs amdin jogosultségod, hogy ne hányhasd tele a gépet szeméttel.
3/4 A kérdező kommentje:
"...De pontosan ezért nincs amdin jogosultségod, hogy ne hányhasd tele a gépet szeméttel...."
Ez ugyebár nyilvánvaló. Talán ez lehet az oka, s nem a véletlen, hogy épp itt keresek ötletet! Azért köszi a kioktatást.
Elsőnek meg az ötletet, hétfőn kipróbálom!
2018. febr. 17. 18:05
4/4 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam a Microsoft XP Mode-ot, de sajna ez is igényli az admin jogokat.
2018. febr. 25. 14:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!