Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Erre valami javaslat?

Erre valami javaslat?

Figyelt kérdés

Tehát a helyzet az hogy... egy kis képet szeretnék felnagyítani amin szövegek vannak!

De ménnél jobban nagyítom annál jobban homályosak a feliratok..

Tudtok valami olyan programot javasolni ami teljesen élesen felnagyítja a kívánt méretemre, és úgy ki tudom nyomtatni?

Valami grafikus program kellene vagy mi? Mert már ki fogytam az ötletekből köszönöm előre is! :)

2018. febr. 16. 01:29
 1/4 A kérdező kommentje:
Tehát úgy hogy a betűk ne homályosodjanak el hanem maradjon olyan éles ami a kis méretbe is.
2018. febr. 16. 01:30
 2/4 anonim ***** válasza:

Ez a bitmap képek természetes sajátossága. De ha a feliratot elrontja, akorr a képet is, legfeljebb azon nem látszik annyira.

Megkeresheted ugyanazt a képet szöveg nélkül. A google képtartalom-keresője vagy a tineye segít. Esetleg leszerkesztheted róla a feliratot. De ha a feliratot elrontja, akorr a képet is, legfeljebb azon nem látszik annyira.

2018. febr. 16. 02:15
 3/4 anonim ***** válasza:

Túl sok amerikai filmet nézel. Azokban szoktak egy homályos pacából pengeéles képet csinálni néhány kattintással. Ez sajnos a való életben nem működik. A nemlétező pixelekből nem lehet létezőt csinálni. Minél jobban nagyítod, annál pixelesebb lesz.

Keresd meg esetleg a képet nagyobb felbontásban.

2018. febr. 16. 07:14
 4/4 A kérdező kommentje:
oks köszönöm nektek ! Igen filmekbe így van azt hittem az életbe is hisszen a PC kb mindenre jó :) De akkor tévedtem köszii
2018. febr. 17. 05:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!