Tisztelt központ kezelők a számítógépnél! A frisítés gyanánt rátették a hibernálást a számítógépemre. Miért? Kaszás Sándor
Magától elvileg nem is hibernál a rendszer, csak feldobja a lehetőségét. Mellette ugyanúgy ott a kikapcsolás, azt kell használni. Ha nem mondják a rendszernek hogy hibernáljon, nem fogja csinálni - a felhasználó döntése.
Nekem úgy rémlik hogy 3 lehetőséget ad fel: alvó, kikapcsol, újraindul; vagy hibernál, kikapcsol, újraindul.
Hát egy dolog biztos, senki nem nyúl bele a számítógépedbe. Bár nem tudom kiket értesz te "központ kezelők" alatt.
Talán frissítéseket telepített a Windows, és új funkcióként jelent meg utána a hibernálás. Mert eddig pl. illesztő program hiánya miatt nem működött.
Vagy pl a hibernálás nem is jelenik meg olyan gépeken, amikben túl sok a memória. Talán az egyik memória modul menet közben meghibásodott.
Minden esetre ahogy előttem is írják, attól még nem kötelező használni, hogy ott van.
Hibernálás alapból benne van a rendszerben, a telepítéskor.
Ki lehet kapcsolni, hogy ne hibernáljon.
Ezt az oldalt nem olvassák azok, akik a Windows-frissítéseket összeállítják... :-)
Ha a hibernálás lehetőség rajta van már a gép elején az USB.csatlkozás nem müködik,hiába nem kapcsolom be.Most,hogy a szakember levette müködik az USB.
Asztali szmítógépről van szó.Widows 10 a program,tehát
nem öreg gép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!