OBS nincs hang mi a hiba?
Figyelt kérdés
Az obs maga vesz fel hangot. Amikor le játszom akkor is van hang csak amikor be teszem a sony vegasba akkor eltűnik a videó hangja. Próbáltam azt is hogy feltettem youtubra az adott videót és onnan töltöttem le de ekkor se volt hang. A beállitásokban is már mindent ki próbáltam de semmi. Mi lehet a megoldás?2018. febr. 12. 19:36
1/1 Hominida válasza:
A probléma valószínűleg arra vezethető vissza, hogy az ehhez a hangformátumhoz tartozó kodek nincs feltelepítve a gépre, vagy a Vegas nem ismeri fel. Ha a videót a VLC Playerrel lejátssza, attól Ctrl-I-vel meg lehet tudni a hangformátum típusát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!