Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért laggol és fagy le...

Miért laggol és fagy le rendszeresen a Firefox?

Figyelt kérdés

Tegnap óta valamiért a Firefox Quantum 58.0.2 (64 bites) böngésző rendszeresen elkezd laggolni, akadozni. Van, hogy a kurzor szaggatva megy. Alkalmanként a böngész le is fagy néhány másodpercre.

A YouTube-videókat sem játssza le a böngésző, állandóan hibát ír ki: [link]

Kipróbálta, más böngészőkkel semmi probléma nincs. A YouTube-videók is elindulnak más böngészőkben, mint a karikacsapás. Ebből gondolom, hogy a Firefoxszal lehet a probléma.

Próbaképp a Firefoxot alaphelyzetbe állítottam, de ez sem segített. Újratelepítettem, de ez sem használt.

Valami ötlet, mit csináljak, hogy megjavuljon a Firefox?

2018. febr. 12. 12:48
 1/9 anonim ***** válasza:

Futtass le tisztitót (Ccleaner) és cseréld a legújabbra a Flash Playert. (www.adobe.hu).

Telepítsd bele a reklámblokkolót (uBlock).

A legfontosabb: futtass le egy online scannert is.

2018. febr. 12. 13:32
 2/9 A kérdező kommentje:
Bocsánat, elfelejtettem leírni, hogy ezek is megvoltak már, amiket leírtál. :D Annyira evidensek voltak számomra az általad leírt műveletek, hogy elfelejtettem beleírni a kérdés leírásba.
2018. febr. 12. 14:29
 3/9 anonim ***** válasza:
21%

Valami kis frissítés volt azóta ilyen?

A firefoxal mostanság vannak ilyen gondok.

Töröld le a firefoxot és használd a Chrome-ot vagy a Operát inkább.

1-2 éve használtam a firefoxot,de le is töröltem kár érte.

2018. febr. 12. 14:47
 4/9 A kérdező kommentje:

Gondolkodtam már azon, hogy letörlöm a fenébe a Firefoxot. Amióta a Quantumot bevezették egy rakás beállítást nem találni meg, ami a régi Firefoxban pikk-pakk megvolt.

Csak a Chrome és Opera helyett valami más kéne. Használni használva vannak ezek a böngészők a számítógépen, csak nem akarom arra használni ezeket a böngészőket, mint amire a Firefoxot.

2018. febr. 12. 14:53
 5/9 A kérdező kommentje:

Az imént találtam reá arra, hogy másnak is van efféle problematikája a Firefoxszal, mint nekem.

[link]

2018. febr. 12. 15:38
 6/9 A kérdező kommentje:
Érdekes. Múlt héten kikapcsoltam éjszakára a számítógépet és másnap, mikor újra bekapcsoltam, akkor minden működött normálisan.
2018. febr. 19. 10:58
 7/9 anonim ***** válasza:
31%
Annyit bosszantott, hogy már váltottam a Chrome-ra.
2018. febr. 19. 12:30
 8/9 anonim ***** válasza:
Nincs valami felesleges plugin ami nem működik az új verzióval jól?
2018. márc. 7. 11:53
 9/9 A kérdező kommentje:
Elvileg nincs olyan plugin. De már mindegy is, mert már nincs ilyen problémám a Firefoxszal.
2018. márc. 27. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!