Van-e olyan program amivel megtudom osztani a képernyőképet ha játszom?
Figyelt kérdés
Úgy szeretném megosztani hogy teljes képernyőben játszhassak (skype kilőve) a másik fél tisztán és lagg nélkül tudja nézni, (teamviewer kilőve). Interneten keresztül szeretném mert 2000km-el odébb osztanám (házon belüli megosztási módok kilőve) Remélem tudtok valamit ajánlani! Köszönöm!!! :D2018. febr. 11. 12:41
1/4 anonim válasza:
2/4 A kérdező kommentje:
Intel I7 940xm exreme edition, nvidia gtx 770m, 16Gb ram, 2 hdd a main ssd. Szerintem a géppel nem lenne gond, a net pedig 150Mb/s. Far Cry Primal, Mass Effect 3, Mortal Kombat X, Dead Space 3 és hasonló játékok :)
2018. febr. 17. 11:04
3/4 anonim válasza:
Streameld ki youtubra nem listázottban és küld el neki a linket.
Vagy steamen de az laggol (nekem )
4/4 A kérdező kommentje:
Azt szeretném hogy egy időben legyen a kettő, azaz miközben játszom azzal egy időben lássa a másik fél ami történik. Vagy ez lehetséges úgy ahogy te írtad nekem?
2018. febr. 17. 21:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!