Hogyan tudok Clash Royaleban gemet vásárolni telefonkártyával?
Figyelt kérdés
Másnál láttam, hogy vásáolt vele, de nekem nincs olyan lehetőség a fizetési mód a vásárlásnál, hogy a telefonkártyámmal fizessek. A Gmailben is az én telefonszámom van megadva.2018. febr. 10. 13:24
1/3 anonim válasza:
A játékban bankkártyás fizetés lehetséges csak. Nem találok
" telefonkártyás " fizetési lehetőséget....
Kérdezd meg attól, akinél láttad, hogy csinálta a telefonos fizetést.
2/3 anonim válasza:
Gondolom, akkor a domino kártyás telefonra gondolsz.
Akkor, amikor rámész arra, hogy mit akarsz megvenni, a termék nevének, amit meg akarsz venni, az alatt ír valamit. (neked szerintem azt, hogy bankkártyás fizetés, vagy hasonló).
Arra rámész, rányomsz a FIZETÉSI MÓDOK-ra. Ott 2 lehetőség lesz:
-az egyik a telefonszolgáltatód lesz, és alatta lesz a telefonszámod,
- a másik pedig a Hitel- vagy bankkártya hozzáadása.
A telefonost kiválasztod, rámész a "vásárlás" lehetőségre, ott be kell írnod a gmail fiókod jelszavát. Ezután rányomsz a "Megerősítés" gombra és kész is van.
3/3 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem nincs olyan lehetőség.
2018. febr. 12. 13:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!