Milyen ingyenesen telepíthető operációs rendszert rakhatnék újonnan vásárolt op. Rendszer nélküli, optikai meghajtó nélküli gépemre?
Közben az alábbi oldalt találtam(Win 10 helper)
Itt leírták hogyan készíthetek bootolható pendriveot a linken található program letöltése után a mostani(amiről írok) számítógépem alapján. Ezen is win 10 van, most épp nagyban tölti levele az adatokat és készíti a bootolható pendriveot. Aztán majd meglátjuk ,hogy mi lesz belőle, de hiszem,hogy innentől már gyerekjáték lesz. Köszönöm!
:)
A kérdés úgy szólt, hogy ingyenesen TELEPÍTHETŐ...
Telepíteni a Windowst is ingyenesen lehet. :D
Használni, na az már más kérdés...
Igen a licenszdologra már én is rájöttem. Buta fejemmel azt hittem,hogy mivel digitális licenszem volt a másik gépen ,ezért azzal se kell foglalkoznom. Közbe meg ez attól független.
Nem tudom mi a helyzet a linux-al.Úgy tudom,hogy az játékra meg hasonlókra nem igazán a legjobb. Igaz Elsősorban filmnézésre és internetezésre szeretném használni a gépet,de félek attól,hogy linuxnál lassab és macerásabb lenne minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!