Még sohasem volt ilyen problémám. Megvenném szívesen, csak ha egyszer le lehet tölteni akkor minek, csak nem merném, mert ha meg is veszem akkor meg lehet hogy a windows ugy se fogja engedni. MI a hiba? Ez a WINDOWS NT6.1? vagy a Win7 Unlimited?
Figyelt kérdés
A gépem most lett szervízből visszahozva, és én GTA SAN ANDREAS FAN vagyok, és van vagy 2-3000 órám a játékban, és mikor visszalett hozva kitöröltek róla mindent, és mindig az Utorrent-ről szedtem le a játékot, mindig jó volt, de most mikor letöltötte a játékot, nem nyitja meg, mi lehet ennek az oka? Win 7-em van, és most elvileg Win7-Unlimited/Win NT6.1 van rajta, emiatt nem vinné?2018. febr. 7. 18:43
1/1 Telefragger válasza:
Próbáld meg windows xp kompatibilitási módban elindítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!