Miről recseg a hang a számítógépemen?
Azóta recseg minden hang, minden programban mióta beraktam az új Focusrite Scarlet 2i2 kártyát, amit két Mackie MR5 mk3-al használok. Az első egy földhurok volt, azt megoldottam és utána jött, hogy szakad, recseg a hang, nem csak FL Studióban, hanem filmezés, youtube, és játék közben is. Csak a kártyáról, ha Realtekre állítom és fejhallgatót dugok a gépbe akkor minden tökéletes.
Szinte biztos vagyok benne, hogy ASIO4ALL beállításnál lesz a dolog nyitja, de nem tudom pontosan mire állítsam be. Latencys ügy lesz, ezt sejtem, de el vagyok akadva.
Asio Control Panel alap beállítás:
Sample rate: 48khz
Buffer size: 256
Itt valami esetleg?
ASIO4ALL v2.14 beállításos ablak:
Latency Compensaton:
In: 0 Samples
Out: 0 Samples
ASIO Buffer Cize = 512 Samples
Options:
Allow Pull Mode (WaveRT) nincs pipálva
Buffer Offset: 4ms
Always Resample 44.1khz - 48khz nincs pipálva
Force WDM Driver To 16Bit nincs pipálva
WDM Device List
Focusrite aktív
Realtek HDA inaktív
A két driver törlését és újra telepítését próbáltam már, meg egy olyat is, hogy a Realteket és belső AMD karit letiltom eszközkezelőben és csak a Focus aktív de az sem segít. Szerintem itt ebben a két ablakban lesz a megoldás de valami rejtvénynek érzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!