Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen weboldallal/programmal...

Milyen weboldallal/programmal tudnám megoldani ezt (lent)?

Figyelt kérdés

Egy gamer klán communityét működtetem és csinálunk "best moments" videókat. Mivel eddig csak a saját felvételeimet tudtam használni ezért kezdem kifogyni az ilyen felvételekből. Most kitalátuk, hogy kéne egy hely (vagyis hát weboldal, vagy ilyesmi) ahová bárki feltöltheti a saját felvételeit és majd én összevágom belőlük az anyagot. Nagyjából maximum párszáz megás tételekről van szó és ugyebár ezeket sem e-mailben, sem discordon nem lehet átküldeni (skypeot nem használjuk, face meg alapból kizárva, mivel ezeknél professzionálisabb mégis egyszerű megoldásokat keresek/keresünk.).

Szóval mi erre a célra a legalkalmasabb? (nyitott vagyok: -weboldalra, -programra)

Válaszaitokat előre is köszönöm!

2018. febr. 4. 17:13
 1/8 anonim ***** válasza:
Bármilyen felhőtárhely tökéletes erre. Ismertebbek közül talán dropbox a legegyszerűbb több felhasználós (feltöltős) célra.
2018. febr. 4. 17:22
 2/8 A kérdező kommentje:
Ha jól tudom a dropbox fizetős egy bizonyos gb után nem? És nem úgy gondoltam, hogy ők elküldik nekem, hanem úgy hogy a feltöltött felvételeket mindenki láthatja. Ha a dropbox erre is jó akkor elmagyaráznád, hogy hogyan csináljam meg mert én nem vagyok otthon a témában :D.
2018. febr. 4. 18:23
 3/8 anonim ***** válasza:

Feltöltik dropboxba, te leszeded, összevágod, és felrakod youtube-ra.

Ingyen meg van oldva.

Ha kevés a dropbox 2-3 GB-ja, ott a gmail 15 GB fiókonként.

2018. febr. 4. 18:27
 4/8 A kérdező kommentje:

Nem így képzeltem el...

Egy hely mint egy csoport ahová bárki feltöltheti a felvételt és 1 helyen mindenki látja.

Értitek? Tulajdonképpen mint egy discord szerver csak nem chatelésre, hanem fájlmegosztásra szolgál. Szerver. Vagy nem tudom mi a jó szó rá...

2018. febr. 4. 18:38
 5/8 anonim ***** válasza:
Bérelj szervert, jó nagyot, és írd meg. Szép dolog a képzelet, de abból megèlni nem lehet. ;)
2018. febr. 4. 18:47
 6/8 A kérdező kommentje:

Egy költő veszett el benned...

Egyébként, honnan asszociáltál arra, hogy én ebből akarok megélni :D?

Ez egy kedvtelés amit csak a barátaimmal csinálok és van kemény 20 sub a youtubon. Csak megbeszéltem ezt az egészet velük és azt mondták, hogy ők is szeretnének (vagyis az ő felvételeik) bekerülni a best moments összeállításokba.

"Na nem lényeg, ez a kérdés már nem lényeg."

2018. febr. 4. 20:49
 7/8 anonim ***** válasza:

Hamachira felmentek

Valaki csinál egy sima megosztást windowsban

Feltöltitek oda a videókat

vagy ugyanez, csak mindenki szimplán megosztja külön a videós mappáját

2018. febr. 5. 02:46
 8/8 anonim ***** válasza:
Arra céloztam, hogy amit kigondoltál, az pénz befektetése nélkül nem fog menni.
2018. febr. 5. 05:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!