Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért kapcsolja ki a The Sims...

Miért kapcsolja ki a The Sims 2 a laptopom?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tegnap kedvem lett nosztalgiázni, feltelepítettem majdnem az összes kieggel és pacckel, de 10 perc után kikapcsolja a gépet. Még annyit vettem észre, hogy a create a simben nem jelenik meg minden tartalom tökéletesen. Eddig ott állt le mindig.

Nem tudom, hogy mi lehet a baj, nem lett forró, egyébként sosem csinálja ezt. A Sims 3-mal szenved, de akkor sem csinálta ezt. A Sims 4 meg custom contetekkel + az összes kieggel szépen fut rajta.

Egy acer laptopról van szó. Intel Core processzor, 3 magos, 2.4GHz. 4 gigás a memóriája. A videókártya Intel HD Graphics 4000.

Tudom, hogy nem gamer laptop, de ennyit még bírnia kéne :(

Előre is köszönöm, ha valaki tud segíteni!

#sims;sims2
2018. febr. 2. 11:21
 1/8 anonim ***** válasza:
nem lehet hogy drivert kéne frissíteni?
2018. febr. 2. 12:05
 2/8 A kérdező kommentje:

Húha, ehhez annyira nem értek. Az Eszközkezelőben most szétnéztem, ott minden naprakész.

Vagy ezek a C++ akármik a driverek? :(

2018. febr. 2. 12:33
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem. A driverek biztosítják azt, hogy a rendszer megfelelően tudja kezelni a számítógéped alkatrészeit, mondhatni ezek segítségével kommunikál velük.

A drivereket a gyártó honlapján találhatod meg, miután megadtad ott a laptop pontos típusát. Ezt legkönnyebben a laptop alján találhatod meg, ha esetleg nincs külön feltüntetve máshol.

2018. febr. 2. 14:08
 4/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Megnézem :)
2018. febr. 2. 15:35
 5/8 anonim ***** válasza:
Szia! Regi jatek ezert 4000 plusz fpsel menetetti a geped ey ez elob utob kekhalalhoz vezet korlátozd le a fps szamot 60 ra ss jo lesz
2020. dec. 10. 15:04
 6/8 A kérdező kommentje:
Szia! Nagyon szépen köszönöm! Azóta nem is próbáltam a dolgot meg már másik gép is van. Ha rávisz a lélek újra egyesével feltenni, kipróbálom mindenképp.
2020. dec. 10. 21:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Nvidia inspectorral letudod korlatozni a fpst
2020. dec. 11. 05:03
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi!
2020. dec. 12. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!