Miért renderel félre a vegas pro?
Figyelt kérdés
Az a baj hogy van a vegas pro és kimaszkoltam molnár Krisztián arcát egy videóra amin egy disznó van és a disznó arcára raktam molnár krisztián arcát és kép kockánkét mozgattam ugy mint a disznót. Csak renderelés után kb molnár kiki feje 2-3 cm ert elcsúszik pedig a previwe-ba úgy mutatja hogy rajta van. Ez miért van?2018. jan. 31. 18:58
1/5 anonim válasza:
Ha a programot is úgy loptad mint a videót, akkor nincs min csodálkozni. Szégyen amit csinálsz.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem szégyen pár haver között röhögni ezen Mr. Tökéletes
2018. jan. 31. 19:39
3/5 DjImipapa válasza:
Youtubon keress róla egy tutorialt, így leírogatni szinte lehetetlen!!!:)
4/5 anonim válasza:
Más embert kiröhögni akár pár haverral, vagy akár hogy, az neveletlenség, bunkóság, és igenis szégyen.
Nem tudom neked hogy esne, ha minden nap minden órájában, rajtad röhögne valaki.
5/5 A kérdező kommentje:
Amiröl nem tud nem fáj neki. Amugy is ő választotta ezt az életet
2018. febr. 1. 16:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!