Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi lehet a driver hiba megoldása?

Mi lehet a driver hiba megoldása?

Figyelt kérdés
Van egy régi Lenovo T61 laptopom amit munkában használok netezésre, filmnézésre.Folyamatosan újraindít driver irql not less or equal netwlv64.sys hibával (kékhalál) erre a megoldás, hogy feltelepítem a régi 11.5.0.32 drivert a hálókártyához a jelenlegi 13.3.0.137 számú helyett. Ez eddig működött is, de tegnap a letiltott win 10 frissítés frissítette a drivert a legújabbra. A driver visszaállítást nem engedi. Ha telepíteni akarom a régit akkor azt írja frissebb van fenn és nem engedi régire cserélni. Ha eltávolítom az illesztőprogramot akkor a régit feltelepítve megint a friss jelenik meg és jön a kékhalál(kikapcsolt net és frissítések mellett sem az kerül fel amit telepítek, hanem a friss).

2018. jan. 30. 12:23
 1/3 A kérdező kommentje:
Ma újraraktam a win 10-et. Kikapcsolt net mellett is ez az illesztőprogram jelenik meg és megint újraindul óránként a gép. Hogyan lehet megszabadulni ettől az illesztőprogramtól úgy, hogy a régit végre fel tudjam tenni? Neten már minden fórumot átnéztem és semmi sem segített eddig.
2018. jan. 30. 12:27
 2/3 A kérdező kommentje:
Megoldottam. A régi driver inf. fájlját telepítettem. Aztán eszözkezelő, jobb klikk a hálókártyára-illesztőprogram frissítése-ill.prog. keresése a számítógépen-választás a számítógépen található illesztőprogram listából-itt 3 illesztőprogram volt így egyesével telepítettem addig őket, amíg nem a régi települt fel.
2018. jan. 30. 13:04
 3/3 anonim ***** válasza:

Amúgy az üzenet fordítása: IRQ hiányzik illetve AZONOS (Másik eszközzel)

Javaslom, ha legközelebb a BIOS-ban turkálsz, kapcsolj ki mindent, amit nem használsz. Pl: soros portok, párhuzamos port, infra, hasonlók.

2018. jan. 30. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!