Meglehet ezt oldani PC-n?
Figyelt kérdés
Bedugok 2 billentyűzetet a gépbe.Az eggyik monitoron megy pl a CS:Go a másik monitoron meg txt,vagy facebook stb.Meglehet azt oldani hogy az 'A' billentyűzet csak a CS:GO érzékelje a 'B' billentyűzetet meg a többi?(Ha megnyomom az A gombot a 'B' billentyűzeten akkor írja a txt-be de ne oldalazzon balra a CS:GO-ban)2018. jan. 28. 20:41
1/3 anonim válasza:
Még is mi értelme lenne ennek? Egyszerre úgy sem tudnál mozogni CS-ben, míg írsz a másikban...
2/3 anonim válasza:
#1 Ezt nem írom most alá neked.
Én tudok két gépen egyszerre tevékenykedni. Régebben mikor még COD4-eztem, gyakran csináltam.
WS normálisan előre hátra. AD nem oldalmozgás, hanem horizontális kameraforgatás. YC vertikális kameraforgatás. F a célzás, Space a lövés. QE oldalmozgás. Shift a sprint, Ctrl a guggolás, Alt az ugrás.
Bal kézzel játék, jobb kézzel szöveg gépelés.
Még ezzel a módszerrel is jó teljesítményeket értem el, csak egy kicsit gyakorolni kellett.
3/3 anonim válasza:
Akkor most elértél valamit az életben #2, gratulálok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!