Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Nektek a Windows 7 vagy a...

Nektek a Windows 7 vagy a Windows 10 kezelőfelülete tetszik-e jobban?

Figyelt kérdés
2018. jan. 28. 00:19
1 2
 11/17 P.O.C. ***** válasza:
79%
#10: Igen, de ha még Windows 95/98 szinten tartanánk. A hardvergyártók nem tudnák eladni az újabb fejlesztéseiket. :)
2018. jan. 31. 09:54
 12/17 anonim ***** válasza:
77%
windows 10 a nyerő
2018. jan. 31. 11:09
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az XP. Eddig még minden műkdött vele amire szükségem van, és az ijesztgetések ellenére sem kaptam soha semmilyen támadást. De ha muszáj lesz váltani win7-re váltok. Ha már azt is kicsinálják, akkor viszlát windows. A Win10 nem kell. Azzal nem az enyém a gép. Abba az irányba halad a fejlesztés, hogy távolról bármit meg tudjon vele tenni a Microsoft, és még ki tudja ki, én meg csak azt, amit ők engedélyeznek.

Ami a kezelőfelületet illeti, nem vagyok hülye, tudok olvasni. Jobban szeretem a szöveget, mint a képeket. Nekem inkább írja ki, hogy mi is akar lenni az a menüpont, vagy ikon, mintsem képeket rajzoljon, és abból találjam ki. Ezért is jobban szeretem a régit.

2018. jan. 31. 19:34
 14/17 anonim ***** válasza:
19%

"Ha már azt is kicsinálják..."

Már rég "kicsinálták".

Hivatalosan nem támogatott a Win 7 sem.

Sőt, már lassan a Win 8 sem lesz az.

2018. jan. 31. 21:06
 15/17 anonim válasza:
59%

Win7 színes, Win10 egyszínű. (lásd a 4, illetve 1 színű zászlóját)

Win7 stabil, Win10 próbálkozik, de még sok-sok év kell hozzá.

Win7 10/10, Win10 7/10 (azért 7/10, mert nagyon sokat fejlődött, az első megjelenéskor jó ha elért 5-at.)

Win7 sajnos lassabb a win10-nél. (Mi a fontosabb lassú, de gyors, vagy gyors és teli hibával)

Win7 butítják hogy áttérj 10-re.

Win10 a régi Vista! (mára már 8-ra fejlődött, már aki érti a célzásomat)

Win7 már nem fejlesztik, nincs rá napra kész drájver, Win10-re sose volt drájver, csak megközelítő "valami". (A mai napig nincs 100%stabil LAN drájver.)

És buta mint egy ágyú, drájver frissítés képességben. Nem találja a frissebbet ami ott van a "szeme" előtt.

A Vindóz következő generációját, ötvözzék a 7 stabilitásával a 10 gyorsaságával.

Ez a véleményem!

Ui. A Windows gomb. 10-ből 6x úgy érzékeli, hogy folyamatosan nyomom és ilyenkor elindulnak a sok hülye - idegesítő, soha nem használt - programjai. Miközben csak 1x megnyomtam.

Start: nem mindig jön be.

Na és a leállítás... Nem lehet leállítani, csak ha áramtalanítod vagy csinálsz egy leállító bat fájlt!

Asszem eltértem a kérdéstől. :D (de jó volt kiadni)

2018. jan. 31. 22:22
 16/17 anonim ***** válasza:
Windows 7.
2021. ápr. 10. 10:12
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Tökmindegy, úgyis kiherélem, amit nem lehet azt megszokom.
2021. ápr. 10. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!