Segítene valaki ETH-t bányászni?
Próbáltam egyszerű programmal (Minergate 7.2) de az csak fél teljesítményen ment, többi más kryptovaluta minden ahogy kell.
Próbáltam más programokat is, de szinte lehetetlen olyant találni ahova nem kell írogatni parancsosorokat mint a Linuxban, mire jó ez?? Ha írogatni akarnák mindent mint a programozók akkor Linuxot használnék.
A bányászat már csak ilyen "írogatós" :D :D
Első körben tudni kellene hogy milyen vasad van, ugyanis minden kártyával mást célszerű (nyereséges) bányászni.
Sokat nemigazán kell írogatni. Miutűán letöltötted a bányászprogit, és csináltál egy oonline pénztárcát (ahova küldi a bányászatot) és legtöbb esetben beléptél egy Poolba, csak a saját "adress" kell megadni benne. Ez azért kell, hogy a kis buta bányászprogi tudja, hogy ne kis pistána küldje a kriptót, hanem a te online pénztárcádba. Emelett bele lehet írni parancsokkat, mint PL: GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100, ami folyamatosan 100%-on halytja a vasadat.
Nekem Nvidiám van és kb így néz ki:
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
ccminer.exe -a phi -o stratum+tcp://eu1.altminer.net:11000 -u LVme4HULBbb6vmn217AhiWWbkkmuMis4HK -i 21
Nem részletezem, a paracs tartalmaz: 100%-os GPU hajtást, miner neve, miner pool, saját pénztárca.
FONTOS... ha ezek kínainak tűnnek, vagy felét se érted amit írtam akkor ne bányász, hanem google meg Youtube jó barátod, sokat segít.
Már fut a Nanopool segítségével, köszi! :)
Mindjárt a fő oldalán kérdezi mit szeretnék bányászni és progi linket+konfigurációs fájlt is elkészíti, csak a pénztárcám adom meg és .bat fájlt küldi :)
Na ez már egy kidolgozott oldal.
Amúgy RX 560 volt csak a boltban, 4GB-s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!