Libre Officeban hogyan tudom megcsinálni, hogy az oldalon túlnyúló táblázatokanak minden oldalon legyen fejléce?
Figyelt kérdés
#Libre Office #táblázat fejléc
2018. jan. 23. 17:54
1/4 tabaki válasza:
A táblázat beszúrásakor bepipálod a „Címsor” kockát, és nem szeded ki a pipát a „Fejlécsorok ismétlése új oldalakon” kockából.
Utólagos változtatás: Táblázat → Táblázat tulajdonságai → Szövegbeosztás fül → „Fejléc ismétlése” pipa be → OK.
2/4 tabaki válasza:
Sőt, pardon: Táblázat → „Fejlécsorok ismétlése” menüpont ki.
3/4 tabaki válasza:
Khm, még annyit: Úgy látom, a menüpont bármilyen (tehát nem csak címsorral létrehozott) táblázat esetén működik, ha az első sorba állsz, vagy kijelölöd az egész táblázatot.
4/4 A kérdező kommentje:
A táblázatkezetlőjében gondoltam.
Másik kérdés is felmerült? hogyan tudom én eldönteni, hogy melyikeke menjenek egy lapra?
4 oldalasra jön ki a táblázat és én szeretném felosztani, hogy szépen egyformán legyenek a sorok pl mindegyik lapon 20 -20 sor
2018. jan. 26. 15:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!