PDF formázása EPUB formátumra?
Van egy Alcor Myth Led ebook olvasóm és nem lehet rajta PDF formátumot olvasni, mivel nagyon összesűríti.
Hogyan tudnám úgy leformázni a PDF fájlaimat, hogy az EPUB formátumban megmaradjanak a bekezdések?
Rengeteg programot megpróbáltam, de formázás után mindig eltünnek a bekezdések és sorközök maradnak ki.
Hogyan és mivel formázhatnám le a fájlaimat úgy, hogy megmaradjanak a bekezdések?
Előre is köszönöm!
Az egyszerű pdf-eket sok programmal lehet jól csinálni. Könyveknél nekem eddig a PDPtoEPUB program (DNAML sotware) adta a legjobb eredményt, meg az, hogy Abbyy FineReaderben ocr-eztem és lementetttem word-be és a word-ből csináltam epub-ot. Ez nekem Pages-sel ment legkönyebben, mert MAC-et használok. De amúgy a jó Word-ből a Calibre is jól dolgozik. (Ez a tapasztalatom több száz ebook készítése után.)
Tudomásul kell venni, ez egy nehéz műfaj, mert egy grafikus alapú kötött formát kell áttenni, kötetlen szövegbe. Menél kötöttebb, anál problematikusabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!