Valóban léteznek mobilra kémprogramok?
Mindenre léteznek kémprogramok, ami egy biciklilámpánál bonyolultabb, úgyhogy miért is ne?
A magyar informatikusokat illetően nyilván helytálló a véleményed, de ha akarnának, szerintem igenis le tudnának süllyedni erre a szintre. Lehet, hogy nem szorulnak rá, mert hasznosabb területeken is jól megfizetik a tudásukat, vagy esetleg a te kimutatásaid nem egészen pontosak arról, hogy hány magyar szakember munkája van ezekben a programokban. Egyébként, amennyire tudom, az efféle eszközök használata nálunk törvénybe ütközik, talán ezért sem árasztotta el a magyar oldalakat a kémprogram-kínálat -- de amúgy sem értem, hogy miért nem édesmindegy, hogy egy kattintással errébb vagy arrább szerzi be őket az a néhány sükebóka voyeur vagy szervkereskedő. Igaz, nemzeti büszkeség is van a világon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!