Backup program?
Egy olyan programra lenne szükségem, ami bizonyos időközönként az általam megadott mappákat lementi egy másik helyre. DE nem csak úgy hogy mindig felülírja a cél helyen lévőket, hanem másik mappába rakja az újabb mentés fájljait. Vagyis mondjuk ha lementek egy ABC nevű mappát, akkor mondjuk 2018.01.22-én csináljon egy adott helyen egy ABC_2018.01.22 nevű mappát benne az akkori ABC fájljaival, következő mentéskor meg pl. 2018.01.29-én egy ABC_2018.01.29 mappát csináljon és ide pakolja a cuccokat. Szóval ne írja mindig felül az előző mentést.
Már kipróbáltam vagy 5 ilyesmi Backup programot, de egyik sem tudta ezt megvalósítani.
Aomei backupper
Még email értesítést is kérhetsz
Köszi.
Kipróbáltam. Hát végülis működik, de nem a legjobb. Egy speciális fájlba rakja bele a mentéseket, szóval csak magával a programmal lehet visszaállítani :(
Meg valamiért nem fut kis méretben. Folyton ott van a tálcán a program, ha le X-elem akkor meg teljesen bezáródik...
Ja, és nem is jó annyira. Csak 10 teljes visszaállítást tud készíteni, utána törölni fogja az elsőt.
Köszi azért.
Másik program ami jó lehet?
Ha nem lenne rá semmilyen program legfeljebb írni kell rá egy batch (Linuxnál shell) szkriptet, és hozzáadni a Feladatütemező feladatai (Linuxnál a crontab bejegyzései) közé.
De talán:
* Cobian backup: [link]
* Bacula (ez is ingyenes, nyílt forrású, de összetett): [link]
* Areca backup (ingyenes, nyílt forrású): [link]
úgy látom, megadható dátum is a cél specifikálásánál: [link]
Köszönöm a válaszokat.
#9: Igen, kamu érzet. Elég egy "fura" weboldala van, nagyon hasonló szokott lenni a legtöbb valódinak látszó vírusos programnak is.
#8: Most tesztelem a Cobian-t, eddig tökéletes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!