Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » PC-re jelenleg melyek azok a...

PC-re jelenleg melyek azok a játékok amik tényleg megérik az árukat?

Figyelt kérdés
minden műfaj jöhet. :)
2018. jan. 19. 21:21
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát az adtól függ hogy az ember mit szeret.. ha pl utál lövöldözni.. akkor nyilván valóan nem fog ki dobni 60eurót lövöldözős játékra :D De amúgy tudom ajánlani a GTA V -t azon kívül nagyon mást nem... azért mert ugye a gta v egy olyan világ ahol szinte bármit csinálhatsz, azt amit csak akarsz (mint a való életbe, de persze nem mindent, vannak korlátok :D) viszont ebbe nagyon sok mindent lehet tenni, és a gta online nagyon jó, főleg haverokkal! 60€-ért megéri... de főleg akciósan éri meg ;3 :D
2018. jan. 19. 21:35
 2/2 anonim ***** válasza:

Ez nagyon egyénfüggő, mert van, aki több ezer órát beleöl egy multiplayer shooterbe, más meg bottal sem piszkálná meg. A Life is Strange-től az egész világ el van ájulva, "megváltoztatta az életemet", stb, számomra meg egy unalmas tinidráma volt, már el is felejtettem.

Nekem a "megéri az árát" azt jelenti, hogy az adott játékban rengeteg tartalom van, ezért főleg az open world játékokért rajongok:

GTA V

Witcher 3

Dragon Age Inquisition

Assassins Creed Origins

Shadow of Mordor

Just Cause 3

Ghost Recon Wildlands

2018. jan. 20. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!