Melyik a Windows10 újra telepítésének legjobb módja?
Itt kezdődik a történet: [link]
Van az alaphelyzetbe állítás (nem raktam még újra sosem gépet, de van egy érzésem, hogy ez nem az igazi)
Vagy van hogy leszedek a Microsofttól egy MediaCreationTool.exe-t, na ennél van 2 opció.
'Ezt a gépet frissíteni most'
'Telepítési adathordozót készíteni (USB flash,DVD,ISO)'
Eredeti a Windows10 Pro. Kiírnám USB-re megmaradna a licenszem? Vagy még akkor sem marad meg ha 'Frissítem' ? Ugye ez a frissítés nem az alaphelyzetbe állítás, csak másként fogalmazva?
Nagyon lassú már a windows, tényleg szeretném megcsinálni :( Előre is köszönöm!
Egyetlen értelmes megoldás van, a tiszta telepítés. Szedj le egy lemezképet MCT-vel, rufus-szal írd ki pendrive-ra és húzd újra az egészet (persze ha vannak rajta fontos adataid, akkor azokat mentsd le, különben el fognak veszni). Ha már korábban érvényesítetted a licenszt és ugyanarra a gépre telepíted fel újra, akkor mihelyst a gép kikerül a netre, ellenőrizni fogja és beaktiválja magát.
Az alaphelyzetbe állítással nem kínlódnék, csak időpocséklás.
Én így szoktam újratelepíteni:
Fontos adatokat lementem, Windows 10-et tartalmazó USB be a gépbe, újraindítás, meghajtók formázása, telepítés, kész van, fél napig frissít, aztán jóccakát.' :D
A Windows 10-t rakjad pendrive-ra vagy DVD lemezre.
Alaphelyzetbe állítás nem tud mindent letörölni.
Ez vonatkozik a telefonokra is, hiába állítsuk vissza gyárira akkor is ott marad vírus, és előbb utóbb újra gondot okoz.
# 6: Tudom nem azt írta a kérdező, csak el mondtam teljesen nem töröl le mindent.
Videó róla: https://www.youtube.com/watch?v=-Ucz5AnCQPc
Meg ha hiba van a rendszerrel akkor se tud segíteni gyári visszaállítás.
Videó róla: https://www.youtube.com/watch?v=yVqA5iBuqLY
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!