Excelben legördülő listával táblázatban válogatás?
Az lenne a kérdésem, hogy meg lehet-e csinálni azt, hogy ha van egy nagy táblázatom ahol össze is vannak vonva cellák, hogy elkezdem egy legördülő listában válogatni a dolgokat több kritérium alapján, akkor a megfelelő sort és oszlopot adja ki egy általam megadott cellában, tehát azt a cellát ahova a legördülő listás választás mutatna?
Példa: vannak gyümölcsök és zöldségek, a gyümölcs oszlopban van nagy gyümöl és kis gyümölcs, alma körte eper a kicsik, pamelo ananász a nagyok, a zöldségben ugyan így kicsik: répa, uborka, paprika és nagyok: burgonya. És mellé árakategóriák.
Én ezt úgy szeretném használni, hogy mondjuk kiválasztom azt legördülő listában, hogy: gyömölcsök, kis gyümölcsök, 500ft-os árkategória, akkor kidobja mondjuk az epret megoldásnak.
És ha meglehet csinálni, amiben biztos is vagyok, szeretnék némi útmutatást kérni, mert azt sem tudom miként googlézhatnám ezt ki.
Áhh elrontotta a beillesztést. Újra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!