Fedora vagy ubuntu? Melyik a jobb, és mik a különbségek?
Figyelt kérdés
jelenleg ubuntut használok, de érdekelne a fedora miben különbözik?2010. jún. 5. 14:06
1/5 anonim válasza:
én nem használok linux kernelt. BSD párti vagyok.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy megosztottad velem. :D
2010. jún. 5. 14:12
3/5 anonim válasza:
Ubuntum és Fedorám van a notin. Ubuntu out-of-the-box szokott menni és tényleg jó átállni windowsról.
Fedora már néha hegesztősebb
-de cserébe a GMA4500on a compiz kb 2x olyan gyors.
-vagy a host nevet máshogy állítod át pl
-Ubuntu alatt van truecrypt Fedora alá nincs de van egy fork a Realcrypt (licensz miatt), és egyéb program különbségek is lehetnek. a fő cuccok megvannak azért
- MP3 meg ilyen zenei cuccok nincsenek benne alapból az amcsi törvények miatt de egy rpmfusion repó hozzáadásával gyakorlatilag ez 15 másodperc alatt orvosolható
Nem igazán akarnék visszatérni Ubuntuhoz...
4/5 A kérdező kommentje:
Tehát jelentősebb különbség nincs? Akkor nem látom értelmét kipróbálni se. Maradok az ubuntunál. :)
2010. jún. 5. 17:57
5/5 anonim válasza:
16:26 vagyok
Próbáld ki. Gyorsabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!