Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Melyik az a játék aminek a...

Melyik az a játék aminek a leg valósághűbb a grafikája? (pc-re)

Figyelt kérdés
2010. jún. 5. 12:09
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
Szerintem Bad Company 2, Crysis 2(most fog kijönni)....Ja és a MOdern Warefare2
2010. jún. 13. 17:59
 12/21 Jovanny ***** válasza:

Annak, aki szerint a konzol (xbox360) egy trágyadomb:

CPU:

PowerPC-alapú CPU

90 nM csíkszélesség (Jasper típusú alaplapokon 65 nm)

3 szimmetrikus mag, egyenként 3.2 GHz-en

1 MB L2 cache

95.2 gigaflops művelet

VGA:

4 milliárd képpont/másodperces ATI GPU

65 nM csíkszélesség Jasper típusú alaplapokon

500 MHz-es órajel

10 MB eDRAM

12-utas lebegőpontos shader futószalag

Memória:

256 MB, 700 MHz GDDR3 RAM

12.4 GB/s memória busz-sávszélesség

64 GB/s memória sávszélesség az EDRAM felé

18.6 GB/s frontside busz

Audio:

Többcsatornás Dolby-Surround-kimenet

48kHz 16-bit audio kimenet

16-bit processing

64 audio channels

Azt azért szögezzük le, hogy ez egy CÉLGÉP!! Nem zabálja a memóriát a Winfos, meg a 30 startup folyamat, amik elindulnak. Az xbox 360 FullHD. Csak a TVden múlik, mit látsz.

Majd egyszer azért próbáld is ki, ha anyukádék nyitvahagyják a rácsot, utána mondj véleményt.

2010. jún. 13. 22:24
 13/21 anonim ***** válasza:
gta 4
2010. jún. 16. 13:45
 14/21 valaki22222 ***** válasza:
100%
a konzolok egy rakat szart sem érnek...
2010. jún. 18. 20:26
 15/21 anonim ***** válasza:
Annyiból, amennyiből te veszel egy konzolt, netezésre egy alap gépet meg egy hd TV-t, olyan gépet összerakok neked, ami a konzolt úgy helyben hadja mint a 3.14csa. És akkor már monitort meg hangfalat + akármit beleszámítok. Ez után mondjad, hogy megéri a konzol... Nálam Crysis2 menne fullon stabil 50+ fps-en, nálad meg lehet, hogy nem szaggatna, de hogy le lennének butítva a textúrák, az is biztos...
2010. jún. 18. 22:47
 16/21 anonim válasza:
szerintem a kedvencem a gta 4 fullon
2010. jún. 19. 23:29
 17/21 anonim válasza:

gates of anderon úristen LoL

L4D2 én erre szavazok

(aki nem tudná ez a Left 4 Dead 2 nevű játék)

2010. jún. 27. 19:34
 18/21 Jovanny ***** válasza:
De, mindenki tudta. :) A konzolellenesnek: Az a gép, amit összepakolsz egy konzol, egy nagy tv, meg egy netezős pc árából, kb. 1 év múlva sza.rt se fog érni, ha új játékra használnád full grafikán, és nem lenne hozzá még csak egy nagy TV-d sem. :DD A helyesírásodon meg még csiszolni kell kicsit.
2010. júl. 21. 16:17
 19/21 anonim ***** válasza:
Ha te komolyan el hiszed azt amit most le írtál, ha te komolyan bevetted azt a marketing dumát, hogy kevesebb pénzért te jobbat kapsz, ha te komolyan azt hiszed hogy egy 3-4 éves rendszer felveszi a versenyt egy mostani csúcskategóriás géppel, ha te komolyan elhiszed, hogy DirectX9-el te mindendt olyan szépnek látsz majd mint mások DirectX10.1 vagy 11-el, ha te komolyan azt hiszed ,hogy én vagyok a hülye, akkor gratulálok neked! Neked tényleg a konzol való, géphez még véletlenül se érj hozzá! Rád nézve életveszélyes amilyen hülye vagy...
2010. júl. 21. 17:04
 20/21 Jovanny ***** válasza:
Köszönöm kimerítő válaszod, hidd el, vannak otthon gépeim, 2 Desktop és 2 Laptop, de játékra xbox 360-at használok. Felesleges lenne Téged tovább győzködnöm, nem is teszem. A számítógép fan-ségről annyit, hogy rendszergazda vagyok a Bosch-nál, és szeretem a munkám, épp a számítógépek miatt. Csak tudom, hogy mi mire való. :)
2010. júl. 22. 13:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!